Vad har pirater med möbler att göra?

Vad har pirater med möbler att göra?

Jag har tjatat i veckor för att få åka till Bosättningspiraten i Rångedala och idag gav allt tjat resultat (Titta, jag rimmade!). Få blir så exalterade som jag över att få åka och titta på möbler, jag har sedan tidigare fastställt min besatthet för IKEA, där får man t.o.m. känna sig delaktig i skapandeprocessen genom att banka ihop vedbitarna själv!

Vad pirater har med möbler att göra kommer jag aldrig att förstå, men något annat jag däremot fick fastställt under vår visit där ute är att piraterna i Rångedala har en smått snedvriden besatthet för döda djur. Eller åtminstone stillastående djur i form av allt från en enorm buffel framför huset till porslinshundar på varenda bord i visningslokalen. Tavlor på grisar och enorma kossor tillhörde också de den lilla fascinationen. Och trädgårdstomtar. Stället var lite creepy. Men vi fick med oss ett jättesnyggt vinställ hem, så ”the creepiness” bar frukt.

Och nu regnar det igen. Efter sol kommer regn säger de ju. Jag borde nog hämta in Mitzi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Lördagsstatus

Okej, vad har hänt sen sist? Det var val, vi vann (i kommunen), sedan skuttade jag raskt över till min lansering med Amy Porterfield och

Ett avsked.

När vi passerade Hudiksvall låg snön vit på marken, såhär i början av maj. Lövträden hade börjat slå ut och snön hängde tung över trädkronorna.

En sorgens vecka.

Det är fredagskväll och jag har precis anlänt till Lindö, Nathalies paradis i Mälaren, där jag ska spendera helgen. Det var en magisk båttur hit