Ingen modell idag heller

Ingen modell idag heller

Varför får man alltid vänta hos läkaren? Spelar ingen roll vilken tid på dagen det är eller om man är tidig eller sen, men får ändå alltid vänta. Idag väntade jag 40 minuter ungefär och när läkaren till slut vinkade in mig så var jag på vippen att somna i väntrummet. Jag hade redan läst BT från ledare till väder och, let's face it, väntrumslektyren på vårdcentraler är väl inte jättespännande direkt.

Efter läkarbesöket så knatade jag ned till Knalleland och spanade lite tills jag kom på att jag hade glömt mitt visakort hemma tillsammans med körkortet. Så det blev bara lite taffsande på kläder och dregglande på skor istället. Jag grävde reda på 30 kronor djupt nere i plånboken och köpte två slipsar på Myrorna. En svart med rosa, små prickar och en randig, lila. Det behöver inte bli fejk-punk av det, Linda göra fint!

Elite Model Agency var i Knallerian och värvade stackars små drömmande tonåringar så jag roade mig med att se dem stå och fnittra i den jättelånga kön ett tag. Först blev de stylade i håret av frisörer från Bond och sedan fotograferade av nån kille med världens minsta digitalkamera framför en vägg. Luktar verkligen proffs.. hrm.. I någon millisekund ryckte det i min bekräftelsenerv men jag tog mitt förnuft till fånga. Jag lyckades lura till mig två rabattkuponger iaf, 25% på valfri Ice Hair produkt, tjohoo! Någon som vet om de har nått bra? Skulle behöva något fixerande att änvända innan locktången, mitt hår blir bara platt direkt igen.

Nu ska jag laga mat och sedan ska jag njuta av min bakade potatis med tzatziki framför ”Desperate Housewives” med kissen min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vecka 30 | Höns och hjortron

Nu inleds sista veckan i Övik och jag har redan separationsångest. Jag är inte klar än!! Måndag ⇢ Veckan inleddes med caféjobb. Jag behövde lite miljöombyte

Vlog: Road trip, hundpussar och skrivtips!

I den här vloggen får du hänga med på bland annat det här: VALBORG och brasa med familjen Flora Wiström föreläser och sedan vandaliserar vi

Vintern rasat!

HEJ MAJ! Äntligen är den här – den riktiga vårmånaden! April är slut och jag hoppas innerligt att vädret fattar det så att det här

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!