Det var en gång en båt som sa till en annan båt…

Det var en gång en båt som sa till en annan båt…

Just ja, jag skulle skriva om båten med. Det har varit en helgalen dag och om femti minuter ska jag ned på Rådhuset och käka middag med några vänner. Jag kommer sova gott inatt.

*gääääsp* Näe, fy! Inte gäspa! *smäll på fingrarna*

Båten var stor och luktade inte bajs den här gången. Det hela började med att vi fick knalla från 3:e till 10:e däck med full packning och skyhöga klackar för att vi inte hittade hissen. De hade nog avsiktligt gömt bort den så att alla slöa spritjagare får sig lite motion innan intaget av de väldigt alkholhaltiga dryckerna, som är obligatoriska ombord, påbörjas.

Lyxhytten som Anna och Ann-So hade fixat var större än lägenheten de hade sovit i natten innan, ett schabrak på 29 kvadrat med utsikt över fören. Havsutsikt! *tihi* Inredningen var svart och klarröd med sotade speglar, very 80's, very porrigt.

När vi hade gjort oss hemmastadda och dokumenterat inredningen ilade Anna ned till tax-freen och inhandlade lite komplement till våra redan inköpta lagbrott. Ni vet att man inte får förtära varken mat eller dryck i hytten va? Ändå har de två champagneglas framme och en kyl innehållande två små vinflaskor. Dubbelmoral någon? Hmm? Sedan blev det äkta skumpa, ost och kex och tillpiffning. Daniel kom och hälsade på i hytten en sväng innan spelningen, han såg pigg och fräsch ut, härligt när man sett honom så trött under turnén. Skägget är tillbaka med, riktigt fint.

Strax före elva drog vi oss ned till ”Fun Club” där vi stötte på en gäng från forumet, vilka dolls de var! Spelningen var grym, Daniel blev väldigt positivt överraskad då han mest hade väntat sig dammiga fyllon i hörnen. En riktigt trevlig kväll allt som allt, trots att den blev rätt tidig.

Söndag startade vi med lyxfrukost för 120:- och sedan en dyr vända i tax-freen. C hade beställt whiskey som inhandlades med bästa förmåga. Själv jagade jag desperat parfym men hittade inget som jag föll för. Däremot köpte jag mig en mascara, Estée Lauder's Magnascopia, och ett ögonserum från Dior. Finfina grejer! Och så agerade jag Säpo till Danneman som blev överfallen av autografjägande resenärer när han snällt försökte inhandla lite ”luktagott”.

Vi kom iland halv fyra på eftermiddagen och efter att ha delat hiss med ett medelålders gäng som var alldeles för överförfriskade halv fyra en söndag (vem sa att ungdomarna var värst?!) så tog jag mig tillbaka till bildäck och vi påbörjade den långa resan hem i vår finfina Toyota. Champagnefärgad var den. Det är allt jag vet om bilen. Och den hade GPS (visst heter det så?) och mugghållare i baksätet.

Och just! Bella Donna i Nypan har grymma pizzor. Linda e tjock nu.

Bilder från resan här!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

83. Facebookannonsering for newbies med Sara Öhman

Sara Öhman är, förutom en av mina bästa vänner, en riktig stjärna inom digital marknadsföring. Hon driver sedan 6 år tillbaka eget företag och jobbar med att hjälpa företag få mer effekt av sin marknadsföring i sociala medier. Hon är en av mina personl…

74. Hanna Wendelbo-Hansson

Hanna Wendelbo-Hansson är designern och formgivaren som, efter att ha klättrat till toppen av karriärstegenpå ett av Sveriges största tapetföretag, hoppade av tjänsten som Creative Director och blev egen företagare med blomsterpill bland tjän…

Dramatisk morgon i hönsgården

Jag vaknade imorse, strax innan halv åtta (min väckare ringer halv åtta, därför vet jag det) av att det tjuter från hönsgården. Det är ett

HCC Popup

Popupbutik i Övik med High Coast Creative

Ett community som tagit emot mig med öppna armar sedan jag flyttade hem till Övik är stadens kreatörer. Konstnärer, fotografer, författare och allt där emellan.