#Livet

Varmt väder med ovälkommen odör

Idag skiner faktiskt solen och termometern visar på bekväma 17 grader. Om inte katten hade skitit på kontoret så hade dagen faktiskt börjat riktigt bra. Lite kattskit lägger som lite sorti på stämningen. Och odören.

Just nu sitter jag och väntar på att C ska se färdigt på senaste avsnittet av Prison Break så att jag kan få tillgång till tv:n. Jag tänkte göra ett tappert försök att återuppta träningen igen, med hjälp av Davina, efter tre veckors slöhet.

Verkar som att morgondagens After Work går i stöpet om ingen annan än Rådis öppnar en fabolous uteservering lite snabbt. No more booze för de skattesmitarna. Sheit.

Nu blir det workout och tonvis med svett! See ya!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply