Nu tar jag en paus

Nu tar jag en paus

Bilen är packad. Lägenheten är tom från mig. Jag har dammsugit och bytt i hans säng, så att det kanske blir lite trevligare för honom att komma hem. Puzzi springer omkring bland kartonger och piper och undrar vad som är på gång. Hon saknar husse hon med.

Nu tar jag och bloggen en liten semester. Jag kommer inte att ha internet på ca tre veckor, så under den tiden kommer uppdateringarna här att bli väldigt begränsade. Men fortsätt gärna kommentera, jag kommer läsa och skriva så fort jag får tillfälle.

Tack till er alla underbara där ute i internet som stöttat mig och manat mig och sagt visa ord. Och ni som läst men kanske aldrig sagt något. Ni har betytt otroligt mycket de här veckorna när jag behövt stöd som mest. Nu ska jag ta livet vid hornen och se till att få rätsida på saker och ting.

Ha det bra tills vi ”ses” igen!

Massa kramar från Lindisen

11 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Fotoäventyr i regn och rusk

De här bilderna kändes så underliga att publicera när det var sådär frostigt och magiskt förra veckan men nu är vi tillbaka till regn och

Min påsk i bilder

Hallå i stugan! Hur mår du? Jag har ju, som jag i min handmaids-eufori (jättekonstig sammansättning med tanke på dystopinivån i serien) meddelade tidigare, varit

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!