060921-newdo.jpg

Jag är asnöjd! 🙂 Nu ska här varieras och lockas och plattas och sättas upp och tas ner och diademas och allt möjligt roligt! 🙂 Vad tycks??

32 svar

  1. Gud vad snyggt!
    Jag har klipptid imorgon. Jag vill också våga! Jag saknar en ”riktig” frisyr. Okej att det växer ut om jag ångrar mig men jag hatar att ha hår på utväxt när det är sådär mittimellan kort och långt.

  2. Shittans, hur snyggt som helst! Är det kortare i nacken än i fram? Det där är helt klart en frisyr som kan varieras på massa sätt. Kul!
    Det är alltid så himla kul när man är NÖJD med sin nya frippa, för allt som oftast brukar (iaf jag) gå raka vägen hem och skölja ur och modella om. jag har självfall och alla frisörer bara ääääälskar att rufsa till och hårdspraya håret så det ser ut som värsta kxxxx-rufset. Inte snyggt! Idag ska jag iväg och klippa mig igen och om jag blir hälften så snygg i håret som du – är jag jättenöjd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En lanseringslördag

Vilka galna dagar det har varit!  I lördags lanserade jag ju Social Brand Lab och körde mitt första LIVE webinar. Och vilken uppslutning! Ni var

Sommarfredag i Stockholm

Hello world! Idag hänger jag i Göteborg och pratar på ”Världens farligaste möte” på Liseberg. Jag och Sanna gick ut på stan och käkade när