Jag hade aldrig varit på sommarbio förut och jag har verkligen missed out! Supermysigt att sitta där på filten, småprata (som man faktiskt får även under filmen), dricka lite vin ur 7/11-muggar och bara mysa.

Filmen var dock sådär. Jag vill inte häda men detta var en väldigt konstig film. Om en väldigt brydd ung man. Och man blev kära väldigt fort. Och i slutändan var det en helt annan person som snodde rampljuset från Jimmy Dean. Men jaja. 50-talstemat föll mig verkligen i smaken med gamla bilar och Elvis ur högtalarna och vissa hade verkligen ansträngt sig med vippkjolar och brylcremen.

Kvällens bästa var dock när Lisa skickade arrangören på det otroligt störiga gänget bredvid oss som skrek ”Men vad ska jag gööööööra Jimmy” i två timmar. Så de blev förvisade. Ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

En smak av landet

Något av det bästa som finns med att hänga på landet är att man kan gå ut på gården och äta saker, rakt från mark

Första augusti

Det är första augusti, första arbetsdagen efter semestern och det regnar. Det låter som något tagen ur en Norén-roman men det är min verklighet denna

Hej där vecka sjutton!

Hallå hej vänner! Hur mår ni? Själv har jag legat golvad i den här härliga ångestsörjan mer eller mindre hela helgen och så även idag.

Frugan

Det är högsommar och livet händer en massa varje dag och jag badar och utflyktar och carpar skiten ur dagen (även om värmen gjort carpandet