#Livet

Måndagsstädning

Det är så farligt lätt att bara glida ner i soffan när man kommer hem från jobbet. Och bli kvar. Efter middagen är tillagad (eller uppvärmd) så fastnar man där med fjärrisen i högsta hugg. Kanske fixar men en liten macka när klockan börjar närma sig nio. Men någonstans där dras ambitionsgränsen.

Jag var nära idag. Ett avsnitt av “Privileged” och tacorester och ögonlocken börjar klippa. Men sedan insåg jag att min lägenhet inte kan se ut såhär en sekund till och nu har dammvippan fått dra fram över lägenheten. Efter den ska dammsugaren få följa och kanske till och med moppen. Men sedan blir det “Entourage” och “Desperate Housewives”. Någon måtta får det vara.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply