#Livet

Ett äckligt gott humör. Kan det löna sig?

Nu är det här jobbåret verkligen igångkickat på allvar! Två dagar av konstanta möten och ett runtflängande utan dess like, men det är ju trots allt en av mina favoritbitar med jobbet. Tusen bollar i luften, men det finns inget roligare när bollarna träffar rätt hål! Hrm. Eller nått.

Och det lustiga är att jag är på ett så sjukt bra humör! Den där bittra typen som brukar bo i min lägenhet är för tillfället på semester tror jag. Som en galen Duracellkanin tjattrar jag på med smajlet upp till öronen. Jag tackar Jillian och morgonträningen, jag får sådan energi av det! Fy fan va käck och pretto jag låter. Can’t help it. Förlåt.

Iaf. Jag började min eftermiddag med Isabella och Angelica i butiken för att lämna över lite smycken som Bella ska låna till NRJ Music Awards i helgen och Ellegalan nästa fredag. Jag funderar allvarligt på att packa ner mig i Bellas väska lite anonymt sådär. Lite Cannes och sol på snoken hade ju inte skadat.

Sedan fortsatte jag med ett möte som hölls på NK’s Café Entrée. Om man beställer te där så får man in en liten kanna tillsammans med honung och mjölk. Flott. Och gott.

Vad har ni gjort idag?


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply