Bildbevis Mitt Sthlm Vänner och Familj

Anka och jag

Jag trotsade ihållande huvudvärk igår och begav mig till Söder för att möta upp Anka för lite Indiskt på Tantra. Jag hade aldrig varit på restaurangen förut och trots mysig inredning så går jag nog till Shanti istället i fortsättningen. Maten var inget att hurra för och i lokalen satt totalt fyra personer. Inklusive vi. Lite halvkasst med ambiance med andra ord. Det här att sitta på golvet och äta, visst, mysfaktor hög men aj ont och avdomnade lemmar efter ett tag.

Efter middagen gick vi till Babylon på Medis och tog ett glas vin med Ankas vänner. Det blev prat om Berlin, New York, smycken och framtid. Och jag som inte är så van än vid det här med läppstift så blev det mer än lovligt kladd på glasen.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply