Denna söndagkväll, efter att jag betat av nästan hela min to-do-lista, tog jag mig en sådan konstig uppgift som att laga mat. Det skulle bli kycklingfilé i ugnen med bulgur.

Istället för kockens vin blev det kockens saft med hjärt-is i.

Twitter är så himla bra. När man får lite problem med ingredienser som saknas så tipsar de  fina människorna där om vad man kan använda istället. Den här gången fick currypasta vara stand-in för sambal oelek. Funkade nästan lika bra.

Jag kokade bulgur för första gången. Lär så länge man lever etc.

Och så åkte pippin i in ugnen. Köttermometern köpte jag idag. Typ en miljon vuxenpoäng.

Och så här blev det!

Silver ville smaka och puffade på mig som besatt när jag försökte äta. Inte helt lättmanövrerat.

Och så åt jag middag med Cameron Diaz i ”Bad Teacher”. Hon var skitsnygg och ascool även om filmen var lite sådär.

Och imorrn är en ny vecka. Jag har tokont i halsen och snörvlar lite men hoppas att kroppen bara busar med mig och att det går över typ på en gång.

6 svar

  1. TIPS allt kött som ska stekas med termometer blir bara sååå mkt bättre om man smörjer in dom i olja innan o rullar de i torra kryddor efteråt o steker dom runt om i stekpanna o sen in i ugnen….då tappar man noll köttsaft i ugnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

RENOVERINGSVLOGG | Vardagsrummet är klart!

Vlogg: Vardagsrummet är klart!

ÄNTLIGEN är vardagsrummet klart! I den här vloggen får du följa med när vi gör en platsbyggd bokhylla (typ), jag får en ny soffa och

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!