Men Linda, var har du hållit hus?

4

Lördag alltså? Var i hela friden tog den här veckan vägen?

De senaste två dagarna har jag suttit på Webbdagarna, en galet intressant konferens om web och nutid och framtid och möjligheter och svårigheter. Jag har lärt mig en massa, hängt med härliga människor och druckit en och annan öl om kvällen. Mer bilder och dylikt kommer därifrån när jag hunnit hämta mig.

Jag har massor att berätta men ingen tid att berätta det på, idag måste jag nämligen få någon slags ordning på lägenheten och klara av det här de kallar tvätt pga snart har jag inga kläder kvar. Och i eftermiddag blir det maratonteater, jag och Mia ska gå och se Treater som jag var på förhandsvisning av förra veckan. Nu blir det dock the whole shabang, 6,5 timme teater och en liten middag på Tranan i pausen.

Det har varit en fin vecka. Med lite fjärilar i magen och ett leende på läpparna. Fler sådana, tack.