Men Linda, var har du hållit hus?

4

Lördag alltså? Var i hela friden tog den här veckan vägen?

De senaste två dagarna har jag suttit på Webbdagarna, en galet intressant konferens om web och nutid och framtid och möjligheter och svårigheter. Jag har lärt mig en massa, hängt med härliga människor och druckit en och annan öl om kvällen. Mer bilder och dylikt kommer därifrån när jag hunnit hämta mig.

Jag har massor att berätta men ingen tid att berätta det på, idag måste jag nämligen få någon slags ordning på lägenheten och klara av det här de kallar tvätt pga snart har jag inga kläder kvar. Och i eftermiddag blir det maratonteater, jag och Mia ska gå och se Treater som jag var på förhandsvisning av förra veckan. Nu blir det dock the whole shabang, 6,5 timme teater och en liten middag på Tranan i pausen.

Det har varit en fin vecka. Med lite fjärilar i magen och ett leende på läpparna. Fler sådana, tack.

4 comments

 1. Josefina says:

  Hallå hallå!
  Har hängt med sedan -04 på dina bloggar och gillar dig skarpt men är hemskt dålig på att kommentera men försöker bättra mig. Har själv ingen blogg och twittrar inte heller så har aldrig fått in det där med att kommentera. Nu måste jag dock fråga för jag har tänkt så många gånger: hur 17 får du till en såndär snygg ögonmejk? Jag har sminkat mig sen jag var 12 (dvs…hmm…18 (hjälp!) år) men har aldrig kunnat göra någon eyeliner på mig själv.
  Fortsätt med dina trevliga, tänkvärda texter och fina bilder!
  Kram Josefina

 2. JenniP says:

  Hm, örhängena ser söta ut. Var hände de när du hittade dem?

  //Jenni (också läsare sen länge men inte 2004, där får jag se mig slagen)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>