Härligheter

En torsdag med The Jezabels

Efter Webbdagarna i torsdags gick jag till Bleckan en sväng och kramades och sedan vidare till Malmen där det australiensiska bandet The Jezabels skulle spela. Jag började lyssna in på The Jezabels för någon månad sedan när jag fick tipset från Johannes och blev fast direkt. Riktigt bra! Tyvärr ser jag nu att deras förra EP “Dark Storm” (enligt mig bättre än den senaste) är borttagen från Spotify sedan ett par dagar.

Tyvärr hade jag dessutom bara iPhonen med mig så bilderna är lite skräpiga. Men fina ändå på nått vis.

Det var helt galet mycket folk så jag ställde mig längst back, lutade mot en vibrerande förstärkare och njöt av pulsen.

Med mig hade jag Andreas och Jenny. De satt i rummet bakom och drack öl.

Martin och Jessica var också med.

Och så jag och Hanna förstås. Hej!

Och det var det för den torsdagen.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply