Bildbevis

Instagram: Mars i mobilen

Mars började med att jag och Carin firade hennes nya lägenhet med lite skumpa. Och så gjorde jag scones för första gången. Kladdigt med gott.

En lördag gick jag på promenad med Camilla i skogen och sedan var det dags för mitt andra Vinkritikerna.

Jag hälsade på Emelie och fick ny, fin rödfärg i håret. Och så kämpade jag på med mitt ska-lära-mig-dricka-kaffe-projekt.

En fredagskväll kuskade jag runt på stan och drack bl.a. min första Old Fashioned. Och dagen efter hittade jag typ en miljon saker jag ville ha på retromässan.

Vi firade Fredriks födelsedag (och Hannas hemkomst) med en hel massa goda ostar och gott vin. Och en måndagsmorgon var jag mer än lovligt rufsig i håret och huvudet.

 

En torsdag kom Klasa till #bleckan och jag och Mia passade på att krama på honom. Och så åt jag mitt livs första råbiff på AG.

Och så passade jag på att hänga sådär skönt och avslappnat med mina bästa och så skajpade jag och syrran litegrann.

Jag köpte en nytt armband för att påminna mig att tänka lite på mig själv och så hängde jag med två män med en förkärlek för manchester.

Så kom Webbdagarna och våren och jag rastade brougesen.

Och jag kramade på Hanna under en spelning med The Jezabels och så älskade jag min nya hårfärg lite.

Och jag och Mia gick på både förhandsvisning och maratonpremiär av Treater. Och sedan promenerade jag genom ett vackert Kungsträdgården.

En söndag fick jag fint sällskap till härlig brakfrukost och så började blommorna göra vårentré.

En måndag fyllde Malin på jobbet år och hade kalas med paraplydrinkar. Och så drack jag lite finöl med fina vänner och ritade lite.

Och så en fredag premiärade jag mina Converse och avnjöt vinlunch med Sara och gick på SSMC och sedan började det tokhagla och man tänkte “happ, nu är det snart april”.

Och så sista dagen på mars hade jag födelsedagsfest med fin middag och sedan kalas med bästa vännerna.

En alldeles tokig och tokfin månad. Och så blev det april och jag fyllde 32.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply