Ensam i natten.

Ni kanske förstår, ni kanske inte fattar alls. De tunga andetagen, distansen för långt borta. Ni som är jag. Vi som egentligen är samma. Vi som gör ont samtidigt, som känner samma kärlek. Samma avstånd. Det är vi som är ensamma i mörkret, i ett famntag av tryggheten. Det är vi som älskar mer än andra. Eller älskar utan framgång. Bägaren rinner över. Överfull eller inte alls. Vem är jag för någon?

Natten kramar mig skör. Andetag i mörkret, tomma som ett skal. Vad finns kvar inom mig utom en önskan om något större. Kärleken. Så tom av hopplöshet. Jag älskar att den gör så ont. Ni ligger bredvid mig och andas in hopp. Vackert. Plågsamt.

Jag älskar att vi gör det tillsammans. I slutändan är vi alla ett och jag håller era händer. Kärleken strömmar genom oss alla.

Vila i det, kära ni. Vi är alla ensamma. Vi är alla ett.

6 comments

 1. bo vestman says:

  hej jag har för brottom för att läsa. men denna sida ensam om natten. orden till talar mig. Om jag ringer 112 kan jag bara prata med präster. det finns ingen prata inatten. jag skulle vilja öppna ett sådant nummer. men vet inte hur och jag vet inte hur många det är som är ensamma på fel sida om dygnet.
  nu för tiden så ser det ut som om de har tagit bort all random chat på Icq osv.
  Telia vill väll ha pengar.

  Men det finns ingen random ring hos telia.
  jag vill bara ha någon och prata med när de andra sover.
  jag brukar ringa 112 och prata med präster. men varför ska jag ta upp deras tid. när det finns folk som behnöver hjälp av en präst.

  Jag vill bara prata med nisse eller lisa en timme

  mvh bo vestman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>