Mitt Sthlm

Djuret.

Jag älskar att gå ut och äta, att prova nya restauranger och nya smaker. Ändå är jag alldeles för dålig på att gå till just nya ställen. Trygghetsjunkien och velpottan i mig väljer istället hellre säkra kort där man vet vad man får.

Men när man har utomsocknes finbesök i staden får man ju passa på. Därför tog jag i lördags med Tristan till Djuret i Gamla Stan. Hela poängen med Djuret är att man där serverar ett djur i taget. Hela menyn består alltid av det aktuella djurets olika styckningsdetaljer och just nu är det lamm som bjuds. En jättespännande restaurangidé tycker jag.

Maten var galet god och lokalen tokmysig. Hit kan jag definitivt komma tillbaka.

Snygga lampor i taket som föll Tristan i smaken till hans egna nya lägenhet i West Village i NYC.

Ekologiskt och närodlat. Till huvudrätt åt jag rostbiff med “ljummen vårskottsallad med grön sparris från Jylland, kålrabbi, nypotatis, ramslöks-emulsion och krutonger.” Nomnom.

Tristan var himla nöjd med restaurangvalet han med.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply