#Livet

Egenlördag.

Min lördag. Sov i en annan säng och kom hem i sån där superotta (läs, klockan halv sju) och bättrade därför på med skönhetssömn med tillhörande kattskedning när jag kom hem. Sedan var planen tvätta, diska, städa, feja. Det blev lite mer som tvätta, diska, tupplur på soffan, feja. En promenad till ICA i regnrusket för att kattstackarn inte skulle svälta och sedan dess har jag suttit parkerad i soffan med tända ljus, lösgodis och “His Girl Friday“, svartvit kvalitetsfilm från 1940. Det känns lite som höst.

Mentalt lugn och skön hemmalördag faktiskt. De är ovanliga och älskade.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Miss Baglady
  Saturday, June 2, 2012 at 10:48 pm

  Myslördag. Sånt behöver man. Även om det kändes som höst.

  • Reply
   La Linda
   Wednesday, June 13, 2012 at 11:42 am

   Det är väl kanske då de passar bäst. 🙂

  Leave a Reply