På äventyr Vänner och Familj

Balkongkalashäng.

Igår tog jag resväskan och kompassen och passet och gav mig ut på den evighetslånga resan från Nacka till Sundbyberg. Det kändes litegrann som att jag reste över ett hav, när i själva verket det bara var en timmes resa med en massa olika färdmedel över halva Stockholm.

Men OJ vad det var värt det. Jag har, trots att jag och Jessica varit vänner i snart två år, aldrig varit hemma hos henne. Det vill säga innan igår. Och så fint hon hade det! En lägenhet som tagen ur en inredningstidning och en enorm inglasad balkong där hon hade dukat upp till middag för mig, Malin och Hanna. Det blev bubbel och kycklingspett och halloumisallad och mumsfillibabba vilket kalas!

Det skålades och skvallrades och dansades innan vi åkte in mot Söder. Damerna skulle nämligen ut och svira sina lurviga på lokal. Jag, som fortfarande är lite känslig för det här med trånga utrymmen och folksamlingar, valde att gå hem och kramas med Den Skäggige Mannen istället. Inte en helt dum lott det heller.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply