#Livet

Jobb och pussar och vänner och sånt fint.

Hörrni. Det här blev en ganska fin dag till slut. Mötade på Östermalm på förmiddagen. Kände en liten bris av jobbpepp vilket var otroligt skönt. Åkte sedan till kontoret och gjorde ett par timmar, totalt fem timmars jobb idag, vilket nog är lite rekord under sjukskrivningstiden. Lite skakig i knäna och rusig hjärna mest hela tiden, men höll schabraket i schack.

Efter jobbet åkte jag till Skägget (previously known as Den Skäggige Mannen, men nu blev jag lat) och kramade lite på honom för han är lite trasig och inte så kry. Pratade av mig lite om sånt som gnagt de senaste dagarna. Ni förstår, när man precis träffats och båda är lite stötta i kanterna är det som lite svårt att veta hur man fungerar. Men nu har jag ju som lärt mig det här fina med kommunikation, det är ju så mycket lättare att bara fråga än att försöka gissa. Fin grej, det där med att prata.

På kvällskvisten åkte jag en sväng till Bleckan, tog en öl eller två och kramade lite på fint folk. Det blev dock en tidig kväll på grund av lång dag och ingen som helst lust att bli ens lite full. Eller se folk bli fulla.

Så nu sitter jag här med min kopp te, okynnessurfar reor och lägger lite för mycket fina klänningar i varukorgar till höger och vänster. Och lyssnar på ett alldeles lysande nytt fynd, The Tallest Man on Earth. Perfekt sent-på-kvällen-mysmusik.

Hoppas ni har haft en fin kväll. Puss och kel och sånt.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply