Ni kanske minns i somras när jag, Hanna, Jessica och PA åkte och campade i skärgården? Well, i helgen var det dags för höstversionen – #sixtencampar does Dalarna. I fredags eftermiddag bar det av mot Nås som ligger ungefär fem mil väster om Borlänge, där en kollega till Hanna har en stuga som vi hyrde över helgen.

Hashtaggen #sixtencampar gick så klart varm på Twitter. Här förevigar PA sin reselook.

Det blev mörkt ruskigt fort men vi fick en himla fin solnedgång på köpet.

Hanna satt fram och var DJ. Hon lajvade lantis med rutig skjorta och flätor. Hon poängterade också sjuttielva gånger att vi har sommardäck.

Längs vägen hittade vi Mecka, också känt som stället-jag-inte-minns-namnet-på-men-som-har-tusen-sorters-lösgodis. Vi gick totalbananas och kom därifrån med drygt tre kilo godis. Jag vill tillägga att det var iaf ett kilo kvar när vi åkte hem.

När vi handlade i Avesta körde Hanna en ”when your phone has no signal and you go all Lion King on it”. Mikket råligt.

I Avesta finns världens största Dalahäst. Snel hestrov. Sedan blev det sådär härligt och spontant som det blir på #sixtencampar. Lotta var strandad i Borlänge så vi plockade upp henne och körde henne till Fredrick och Johnny i Björbo som låg precis nära dit vi skulle. Och där fick jag kramas med Harry. Så sjukt jädra söt vovve.

Sedan landade vi i stugan i Nås. Bytte om till våra onepieces. Tände tonvis med ljus. Drack rödvin. Myste. Så himla härligt.

Jessica.

Hanna rostade bröd.

Sisådär hälften av allt godis vi köpte.

Sedan blev vi trötta och kramiga och så var det slut på den dagen. Efter att vi slagit ihjäl cirka tre skitstora spindlar i mitt sovrum. Charm med landet och sådär.

Sedan kom en alldeles fantastisk lördag. Men den får ni se lite senare.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Berghs Festival

Gratis föreläsning i Stockholm!

Hej kompisar!  Nu är jag strax på väg till Stockholm för imorgon ska jag föreläsa på Berghs Festival! Jag vet att många av er har

30 dagar till val(vinst)!

Igår samlades glada centerpartister på Bruksgodset i Banafjäl för att peppa igång inför valspurten. Det är ju val den 11 september och nu börjar det

Vlog: På Bokmässan som FÖRFATTARE!

I år närvarade jag på Bokmässan i egenskap av FÖRFATTARE! Min bok ”Yrke: Influencer” kom ju ut tidigare i år och nu var det dags

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!