Orange och pepp.

Nu ni. Igår var jag på mitt första pass som riktig SATS-medlem. Ni vet sån med illorange kort och en pepp utom denna värld. Det är jag det.

Igår var det SatsCore på schemat. Då man tränar båålen som det så fint heter. Jag kallar det “att plåga skiten ur mage, rygg och midja”. Och höftböjaren av någon anledning. Men jag älskade det. Ett sånt där pass som funkar på olika nivåer. Jag som inte har koll på all teknik och koreografi av passen hängde ändå med bra och idag tar det där det ska.

I tisdags var jag också på mitt andra boxpass. Om vi säger så här, jag gick hem och grät lite efteråt. Det gick inte alls bra. Jag hade inte kroppen med mig, inte tekniken och jag orkade inte helt enkelt. Inte roligt. Men det är väl därför jag är där. För att bli bättre. Så nästa tisdag kör vi igen.

Förlåt mig för bloggklyscha – men nu fan kör vi!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>