Sammanfattning av torsdagen:

– Morgonmöte med kille som visade sig vara en kille jag har som vän på Facebook. Vi var på samma fest för två år sedan på den tiden då man la till vad löst folk som helst där. Mycket inspirerande möte. Han har för övrigt världens mest fantastiska hår. Och skägg. Arkiveras under: Gillart'.

– Den där dateprylgrejen som inte blev av och att jag därmed lockade håret i tjugo minuter i onödan då jag kunde sovit istället. Samt att det ska vara så jävla svårt för vissa (män) att säga som det är och tala ur det icke-existerande skägget. Arkiveras under: Saker som suger.

– Folk som inte kan skriva så att man ser vad det står. Folk som står i vägen när man ska gå ut ur tunnelbanetåget. Folk som bara är sådär jävla störiga. Arkiveras under: Arghhgghhvvstvdhh!

– Dricka öl och äta indiskt och godis och bitcha över livet med jävla fantastiska Vian. Arkiveras under: Förutom magkatarr och livsångest – fab!

– Inse att människor inte alltid är de man tror och att bli besviken på någon man tycker fruktansvärt mycket om. Arkiveras under: Skit och så.

– Boka in bak- och filmdejt med Bagladyn. Arkiveras under: Abso-fuckin-lutely.

Och nu så är det snart helg.

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Klimatfrukost på Formex

Inlägget innehåller reklamlänkar till Bokus. Vilka hjältar de är, de här tre brudarna. Maria, Emma och Johanna som för ganska precis snart ett år sedan

Jack på Sommarhemmet

Sommarhemmet

När julisommaren precis kickat igång, närmare bestämt den tredje, åkte jag och Maricel ut till Sommarhemmet. Sommarhemmet är en ljuvlig gård från 1922 som drivs