Sex skäl till att jag gillar den här dagen.

Sex skäl till att jag gillar den här dagen.

Jag gillar den här dagen. Den har liksom inte varit överväldigande fantastiskt och mitt liv har inte förändrats på något drastiskt vis, men jag har gillat den, i stort sett från början till slut. Och sådana dagar är viktiga att komma ihåg. Så nu påminner jag mig själv om varför.

ETT.
Vi hade ett jättespännande produktsläpp på jobbet imorse (som jag också skrivit om här). Strax innan tio satt hela marknadsavdelningen och stirrade upphetsat på realtidsstatistiken i Analytics som vid ett tillfälle var uppe och tafsade på 1000-sträcket. Alltså. 1000 personer online samtidigt. Det var häftigt. Älska adrenalin.

TVÅ.
Efter jobbet åkte jag till Vasastan och Medieinstitutet på #wpbar där jag fick lära mig om hur man gör sökfunktionen i WordPress bättre, vad som egentligen borde stå på mitt visitkort och hur San Miguel smakar. Älska inspirationsvågen.

TRE. 
På vägen från #wpbar satt jag och Feffe på tunnelbanan och pratade om relationer mellan varumärken och bloggare och hur vi ska ta över världen. Ännu en inspirationsvåg. Älsk igen.

FYRA.
Jag åkte en sväng till #bleckan där en ganska blygsam grupp samlats denna afton. Enligt trenden så brukar samtalsämnena djupna när antalet deltagare minskar och så även ikväll. Jag och Rosita pratade en del om HIV & AIDS på främst 80-talet (jag såg första avsnittet av ”Torka aldrig tårar utan handskar” igår) och fick lära mig massor av saker som jag aldrig haft en tanke på. Älskar att lära mig nya saker.

FEM.
När vi lämnade Bleckan var jag hungrig. Jag påstod att det fanns ett McDonald's på Götgatan mitt emot Ringen (vilket det finns) medan Vian satte 200% och sitt liv mer eller mindre på att det inte alls fanns det. Hon var dessutom väldigt gangsta' och kaxig i sitt framförande av detta. När jag i slutändan påvisade att hon hade felfelfel så fick hon bjuda mig på mat och var stampa-i-golvet-som-en-treåring-sur i säkert en halvtimme. Älskar att ha rätt.

SEX.
Under promenaden mot Slussen för hemfärd så fick jag lära mig att Peacemärket i början var en logo för ”Campaign for Nuclear Disarmament”, symbolen kommer från bokstäverna N och D på ”flaggspråk”. Symbolen designades i slutet av 50-talet men det hela uppkom i vågen efter andra världskriget och atombomberna i Japan. Åter igen. Älsk på ny kunskap.

Vad var fint med din dag?

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kommunikatörsdagen

Mina nio bästa föreläsningstips

Att föreläsa är förmodligen en av de saker jag älskar mest med mitt jobb. Det och skapa content hamnar högst upp på listan av de

Pressevent med IDUN Minerals

Förra veckan var jag på ett superhärligt frukostevent som Idun Minerals bjöd in till. Idun släpper nämligen hudvård och ville fira detta! Alltså jag älskar

Clubhouse betalprogram

Vill du tjäna pengar på Clubhouse?

Vill du tjäna pengar på Clubhouse? I ett blogginlägg igår meddelade Clubhouse att man nu sjösätter sitt första betalprogram. Tillsammans med betaltjänsten Stripe ska man