121221-01

Idag gömmer jag mig bakom min nya sjal. Den har döskallar på sig. Mycket passande för dagen. Den innehåller nämligen huvudvärk och ett molande illamående.

Det kan hända att jag drack lite för mycket rödvin igår. Det är så att Silver har flyttat lite temporärt över julen. Det blev så att jag igår tog katt och pick och pack och tog en taxi till Högdalen där Åke väntade med majssoppa (vansinnigt gott) och en hel massa rödvin. Och så pratade vi hjärta och smärta och alldeles för länge om de olika sätt som jorden kan gå under på och åt hemgjort godis och, just, drack skitmycket rödvin. Och det blev oförskämt trevligt och toksent och så sov jag över där och var tvungen att kliva upp i tok-ottan.

Men nu är det bara två timmar kvar av det här arbetsåret och jag har fått julgröt och är nästan klar med alla tidsinställda uppdateringar inför ledigheten. Så jag är ganska nöjd ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

VLOG: VINTERBAD

VLOG: Vinterbad och utflykt i mörkret

Minns du när jag, Sara och Katta vinterbadade för några veckor sedan? Här får du den härligheten i rörlig bild, haha! Dessutom – en utflykt