Mitt Sthlm Vänner och Familj

Fredagsmys.

Denna fredag lyser solen över Stockholm. Jag började dagen med att snooza alldeles för länge, äta lång frukost tillsammans med “How I met your mother” och sedan drog jag på mig träningskläderna och tog sikte på Söder.

Götgatan

Så här fin var Götgatan när jag gled upp ur tunnelbanan.

SATSJag

Jag gick till SATS och tränade årets första Core-pass samt strosade lite på Crosstrainern (fast skitfort. Så att svetten sprutade). Mitt onda högerknä (som jag tydligen nu också ska magnetröntga) bråkade lite med mig men jag räknar framgång i svett så jag får nog vara nöjd.

Sedan inledde jag eftermiddagens finfina fikadejt med Sara som jag fortfarande befinner mig på. Vi sitter på Louie Louie, ett sånt där underbart fik som man kan sitta på i timmar och timmar och bara hänga. Och viktigast – de har WiFi.

Sara

Var sin dator, var sin folköl och någon slags matchmaking-plan. Den här fredagen kan sluta hur som helst.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply