Café Mitt Sthlm

Att värma själen på Drop Coffee.

I lördags var jag och Johanna ute och fotade profilbilder på ett iskallt Söder Mälarstrand till just den här bloggen (titta där uppe, det är Johannas verk!) och efter den isande upplevelsen kröp vi in på Drop CoffeeWollmar Yxkullsgatan 10 vid Mariatorget på Södermalm.

Det här var mitt första besök på kaffebaren (deras ord) och, let me tell you, här kan de kaffe. De rostar allt sitt kaffe själv och du kan även köpa med kaffebönor hem för att mala själv.

Stället är hipster på så hög nivå att jag var tvungen att dra på mig en sjal på huvudet. Vet inte varför men det kändes bra.

Drop Coffee

Drop Coffee

Drop Coffee

Drop Coffee

Drop Coffee

Samtliga foton: Johanna Andersson


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply