Härligheter Mitt Sthlm

Vecka 3: Vänner, ny blogg och rött hår.

Jisses, den här veckan har bara rutschat förbi och jag har knappt hunnit med. Men här kommer i alla fall en liten snabbrepris över det fina veckan hade att erbjuda.

Malena och jagNi missar väl inte min nya Stockholmsblogg - http://mittsthlm.com

I måndags hade jag turen att få hänga med underbara Malena en liten snabbis över lunchen. Och så öppnade jag ju som ni vet min nya Stockholmsblogg.

Jag och mina fina puckon!Nu är allt som det ska igen. #redhead

Sedan i onsdags var jag och tränade på morgonen i Sickla med fina Josse och Carin. Och så på eftermiddagen blev jag jätterödhårig igen.

Hello we're drunk.Vackurt.

Och så på torsdagen åt jag och Fredrik kroppkakor på Akkurat och drack finöl. Och sedan på fredagsmorgonen låg jag i en läskig dunkdunkig magnetröntgen som kikade på mitt onda knä samtidigt som solen sken så här fint utanför.

Vackra, långa män som pratar om matlagning. Jag är kär. @jesperbylund @frisyren @rutgonSen middag ackompanjerat av Jerry Lee Lewis.

Arbetsveckan avslutades med überaw på Amaranten med ett gäng social-media-tomtar, bland annat de här långa männen som pratade matlagning och jag ville bygga koja mellan dem. Och så fick jag äta mat på Marion’s diner där jag ville ta med servitrisens klänning hem. Lite så.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply