En åsikt Tankar

Titta hon tränar! Och har ett och annat att säga om hälsohetsen.

Jag och mina fina puckon!

Efter ett Bodypumppass förra veckan med bästa Josse och Carin.

Jag har ett par dagar tänkt skriva ett inlägg om hur det går med min träning. Och så läste jag Kattas fantastiska inlägg om skryt och hälsohets och kände att tanken med det här inlägget tog en liten annan vändning.

Som ni vet så tog jag ju mig an projektet att lära mig springa i somras. Det gick ganska bra men sedan fick jag halsfluss och tatuerade mig och allt möjligt tjafs kom i vägen. Och det gick en månad. Och sedan blev det mörkt och kallt och halt. Och jag är feg för mörker och halka. Och så i november skaffade jag SATS-kort. Och jag boxades lite. Och sedan kom julen och maten och koman, ni vet. Och så gick det några veckor igen.

Men sedan hände något där efter nyår. Peppen infann sig. Och motivationen och orken och viljan och stjärnorna föll på plats och jag började träna på riktigt. Sådär tre-fyra-gånger-i-veckan-på-riktigt. Och jag prioriterade om. Bytte fokus. Till att producera mer endorfiner och mindre ångest. Till att bli starkare, gladare och piggare.

Och vet ni, jag är stolt över det här. När jag de senaste veckorna skrivit om min träning och mina prestationer på bloggen och Twitter och Facebook så är det för att jag är stolt. Och det är fan inte ofta jag är det. Det handlar inte om att skryta, inte om att vara bättre än någon annan utan bara det faktum att det här är mitt liv och mina prestationer och goddammit, jag tänker visa att jag ibland lyckas göra något som får mig att må bra.

Jag förstår inte folk som irriterar sig på människor som gör något bra för sig själv, som mår bra. Jag anser att sådana människor är den mest fantastiska inspirationen, att folk som är lyckliga och nöjda i själen sprider den känslan runt sig och smittar av sig av den. Hellre det än att läsa texter och åsikter av någon som är uppenbart bitter och sprider negativitet runt sig.

Så kan vi inte komma överens att antingen gläds vi åt varandra, eller så slutar vi bara läsa sådant vi inte är intresserade av, som vi inte mår bra av, alternativt kniper käft med vårt gnäll? Kan vi göra det?

Och så avslutar vi med en klyscha, för sådana är ju så goa.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Katarina KattaKvack Olivemark
  Tuesday, January 22, 2013 at 9:40 am

  WORD!!!

 • Reply
  Katarina KattaKvack Olivemark
  Tuesday, January 22, 2013 at 9:40 am

  WORD! Samt, kan man inte lämna kommentarer med blogglänk längre, eller är min jobbdator för trög för att visa rätt formulär månne?

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, January 22, 2013 at 10:19 am

   Ehm… jag la in Disqus för jag tyckte det var lite käckt. Jag tror att du eventuellt kan det om du skaffar ett Disquskonto? 🙂

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, January 22, 2013 at 10:19 am

   Jag har kopplat mitt twitterkonto och då kommer bloggadressen upp direkt, prova det? 🙂

  Leave a Reply