SATS, Sickla, vin på Medis

Våren verkar ha lite beslutsångest i år och det inte första gången jag fastställer detta. Igår var en typiskt sådan schizo-dag. Jättevarmt (nästan så att mitt hår smälte) i solen och svinkallt i skuggan.

Men det var en bra dag, generellt. Om man då inte räknar min nära-mensvärksdöden-upplevelse i Sicka runt lunch. Dessa barnafödarmanicker man har i kroppen kan verkligen stoppa all annan kroppsverksamhet när de bestämt sig för det.

Anyways. Det blev träning (trots nummer 15 på väntelistan, folk måste varit trötta efter Valborg), det blev tyginköp till en kjol jag ska sy (för jag måste ju ha en annan hobby nu när jag jobbar med min hobby) och sedan åkte jag in till Söder för att sitta på Medis och sippa vin och snacka skit med ex-kollegan Johanna och Hanna i solen i ett par timmar.

Slutet av aftonen spenderades sedan med att designa visitkort och hänga med min nya favoritserie, ”Hart of Dixie”. Jag ska berätta mer om den senare, den är loveliness.

Och det var den första majjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Välkommen Luna!

Nu är det nästan en vecka sedan hon kom in i mitt liv. Lilla Luna. Fluffig och yvig och mild och så mycket kärlek. Jag

En fyr och en högbonde

En av de sista dagarna som jag spenderade i Norrland för den här sommaren begav vi oss till Höga Kusten och Högbonden. Egentligen skulle vi

Att skapa en trädgård

Typ sekunden all snö och is hade töat bort från gården (eller egentligen långt innan) var planeringen i full gång kring hur jag skulle lägga

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!