En sväng till fjällen.

En sväng till fjällen.

Marsliden

Hej bloggy! Jag har saknat dig. Men du vet hur det blir på sommaren. Så himla mycket roligt som ska hinnas med och så åker man upp till fjällen och det står ”ingen service” på telefonen i mer eller mindre tre dagar. Då är det liksom lite som att världen inte vill att vi ska hänga du och jag, bloggy.

Men nu har jag ca en miljon bilder som du ska få se, både från min underbara helg i Göteborg förra helgen och mitt lilla äventyr i fjällen de senaste dagarna. Vi får dock dela upp det lite så att du inte blir alldeles överväldigad och trött, bloggy.

Därför börjar vi lite smått med den här bilden på bad-Linda i Lilla My-tofs. Den är tagen i Marsliden och den här fina sjön låg liksom så fint mellan alla dessa enormt vackra fjäll. Och vattnet var varmt och det var sandbotten och långgrunt och jag ville stanna där hela livet ungefär. Som en plats lite ur en saga. Visst ser det fint ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Midsommar på Ulvön

Hej och välkommen till årets midsommarinlägg! Midsommarhelgen spenderades enligt tradition (tre år i rad är ändå tradition va?) på Ulvön. Dock hängde vi i år

I min iphone

Vilka appar har jag i min iPhone?

Såg att Sandra gjorde ett sådant här inlägg om sin telefon härom veckan och tyckte det var lite kul så nu härmapar jag och visar

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!