En första tredjedel av december

En första tredjedel av december

Herre jösses så dagarna springer ifrån mig! Vi har redan klarat av en tredjedel av december och nästa vecka åker jag upp till Övik för att fira jul med familjen.

Men nu tänkte jag att vi skulle kika lite på vad december har bjudit på hittills, ur telefonen sett. Ni missar väl inte att följa mig på Instagram?

131210_01

Efter invigningsminglet på The Pop Up förra onsdagen så smet jag iväg till Gamla Stan och drack en fin drink och åt en efterrätt med Jenny och Lisa på Café Tabac. Alldeles ljuvligt. Och sedan efter torsdagens Content Marketing Meatup gick jag, Sara och Jesper på Nada och drack bubblor. Bara för att bubblor är gott en torsdag.

131210_02

Och sedan blev det helg och jag blev nostalgisk på Coop över Godishusen jag alltid köpte som barn. Och så hängde jag med det gulögda djuret.

131210_03

På söndagen skulle jag ha lite adventsmys men så bangade alla och så blev det helt plötsligt jättemånga lussekatter över till mig och Micke. Och Silver blev lite överdrivet förtjust i ädelosten.

131210_04

Och så började jag den nya veckan med att slänga på mig lite lila läppstift och åka och träffa Li och Hannah på VeckoRevyn och Amelia och visa upp de finfina solglasögonen jag börjat jobba med nu. Jag ska visa er en vacker dag, men här ovan får ni ett litet smakprov på de glassiga glajjorna från Moschino.

Och det var första tredjedelen av december!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Vad är jag mest stolt över från 2018?

I veckan gjorde jag ett inlägg på Instagram där jag berättade om vad jag är mest stolt över från 2018 och ni delade också med er

7 bilder från 7 dagar i Övik

God söndag kära vänner! Eller god och god, jag har spenderat ett och ett halvt dygn i feberfrossa, snor, huvudvärk och hostat upp mina lungor

Vlogg: Bakom kulisserna på fotoutflykt!

För några veckor sedan var Rania på besök och vi spenderade en dag full med fotoäventyr, en föreläsning i stan och sedan ölprovning på kvällen.

ny tatuering och ny vovve! | vlogg

Häng med till Stockholm när jag tatuerar mig, poddar med PT-Fia och besöker Rosendals trädgård med mamma. Men egentligen är det ju bara upptakten för

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!