Blogg100 Comme-Ci På äventyr

Första plåtningen för Comme-Ci!

Jomen. Skulle ni inte tro att jag, lagom till den mest hektiska veckan i mannaminne, har gått och blivit förkyld. Och jag må vara stark och kaxig i mångt och mycket, men när det kommer till förkylningar, då är jag ynklig. Hjärnan kollapsar, ögonen rinner, snoret fyller hela hjärnan och jag sover inget pga hosta. Fantastiskt timing kroppen, verkligen.

Jag har suttit inne mest hela helgen och försökt kväva denna härliga förkylning i sin linda, men eftersom det verkar gå åt skogen ändå så tog jag mig samman och åkte in till kontoret idag. Det var ju nämligen riktigt spännande saker på gång – första plåtningen för Comme-Ci! Det ska inte bara bli shop förstår ni, det ska bli en hel del inspirationsinnehåll med. Så idag var jag, tillsammans med fantastiska fotografen Carla, nere vid Kungsan och plåtade bästa Li i produkter som kommer att finnas på Comme-Ci. Och dessutom fick vi lite experttips från henne angående vårens trender! Så pepp på detta!

Resultatet kommer snartsnartsnartComme-Ci. Ni har väl inte missat att signa upp er för nyhetsbrevet? 

IMG_5666

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 21/100 – Inlägg 34/100


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply