Café Restaurang/Bar

Mitt Sthlm: Caféjobba på Nobis Hotel

Trots att jag numera har ett kontor så tycker jag om att då och då sätta mig på ett café och jobba. Omväxling, titta på folk, känna sig lite världsvan sådär ödmjukt. Det är så lyxigt och härligt att ha möjligheten.

Så igår efter plåtningen för Comme-Ci så gjorde jag just det, lyxade till det.

Nobis Hotel

Denna fantastiska oas/innergård/lounge bjuder Nobis Hotel vid Norrmalmstorg på. Och såhär vid fyratiden en måndagseftermiddag så är det väldigt lugnt och skönt här. De som sitter här vid den här tiden har oftast möten eller, som jag, jobbar. Jättefin service och ingen stress. Mjum.

Nobis Hotel

Jag började med en himla god kaffe och sedan, efter att klockan slagit fem, lyxade jag till det med ett glas Sauvignon Blanc.

Nobis Hotel

Härliga soffor och stora fåtöljer och WiFi och gott kaffe. Vad mer kan man önska?

Nobis Hotel

Och så kan man spana in på folks hotellrum lite sådär. Samt vill ha den här lampan, tack så mycket.

Det här inlägget är en del av #blogg100

Dag 22/100 – Inlägg 35/100


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Coffice i Stockholm - en guide - La Linda
    Thursday, November 5, 2015 at 3:21 pm

    […] Norrmalmstorg 2-4. Loungen på Nobis vid Norrmalmstorg har tusen meter i tak och djupa soffor. Superbra service och starkt kaffe. » Läs mer: Mitt Sthlm: Caféjobba på Nobis Hotel […]

  • Leave a Reply