Spara eller slösa – Stella McCartney Falabella

Spara eller slösa – Stella McCartney Falabella

140613_stella

Jag är inte mycket (numera) för att köpa fejkväskor som utger sig för att vara originalet. När kedjor dock ”lånar” designs från modehusen och producerar ett budgetalternativ, då är jag lite mer förlåtande.

Jag har haft ögonen på Stella McCartneys Falabella crossbody bag ett tag, den är så ruggigt cool. Igår var jag inne på Scorett i Nacka Forum och ramlade över en variant som är väääldigt nära originalet. Båda är skinnimitation men den ena kostar 350 kronor och den andra runt 8000. I'm all for märkesväskor men i det här fallet lutar jag nog åt kopian.

» Köp originalet från Stella McCartney här
» Köp kopian från Tiamo/Scorett här

Scorett

2 svar

  1. nej jag är sååå emot kopior. Det är ju en ren stöld av någons arbete. Jag lever med en fotograf och ser dagligen hur han hans bilder kopieras och sprids utan att han namnges. Ahhh, jag blir tokig! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det är dags att gå vidare.

Igår meddelade jag medlemmarna att jag lämnar mitt styrelseuppdrag i Influencers of Sweden. Det var ett sorgligt beslut men samtidigt helt rätt.  Låt mig förklara.

Nattfoto

Igår kväll blev jag kär. Jackie tog med mig ut i natten med kameran i högsta hugg och lärde mig konsten i nattfoto. Vi var

En sväng till Borås

Fast egentligen inte.. jag ska förklara. Idag bjussar jag nämligen på en sån där ”realtidsblogg”! Alltså, jag bloggar samma dag som det inlägget handlar om.

ny tatuering och ny vovve! | vlogg

Häng med till Stockholm när jag tatuerar mig, poddar med PT-Fia och besöker Rosendals trädgård med mamma. Men egentligen är det ju bara upptakten för