Stockholms filmfestival – releasefest!

Stockholms filmfestival – releasefest!

sff_releasefest

Ja, nu kan det ju vara så att jag är en vecka sen med det här inlägget, men så blir det när man jobbar mer eller mindre dygnet runt och dagarna springer ifrån en som Usain Bolt.

Förra tisdagen släpptes i alla fall programmet till Stockholms filmfestival där jag just nu har uppdraget som ansvarig för webben och den digitala kommunikationen. På kvällen var det kalas på Bonniers Konsthall och jag hade ny jumpsuit från ASOS Curve, en jättebulle på huvudet och en Carla på armen. Carla är banne mig the most hard working woman på festivalen, hon är fotoansvarig och bildredaktör och gör ett så sjukt bra jobb.

Jag tänkte att jag skulle författa ett litet inlägg med mina tips på vad ni ska se på festivalen, vad tror ni om det? Men redan nu säger jag bara – Uma Thurman. Hon kommer till Stockholm och ska ta emot pris så det blir galej och sedan Kill Bill-maraton – både ettan och tvåan visas på Park. Kommer bli AWE-SOME.

Spana in programmet och köp biljetter till festivalen här!

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Kroppshets

När Sara och Katta var här för några veckor sedan spelade vi in ett avsnitt av Saras podcast ”Träningsglädje Talks” där vi pratade om kroppshets.

Tälta vid Anderssjön

En tältnatt vid Anderssjön

För 10 år sedan skulle en tältnatt varit helt otänkbart för mig. Jag samlade på högklackade skor och spenderade större delen av min tid på

En liten paus

Bästa fina ni. Jag mår sådär just nu. Det är väldigt mycket på väldigt många fronter och jag känner inte att ni får den bästa

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!