Musikhjälpen går in på upploppet – så kan du vara med!

Musikhjälpen går in på upploppet – så kan du vara med!

Musikhjalpen

Årets upplaga av Musikhjälpen har varit min favorit hittills, med fantastiska insamlingsinitiativ, underbar musik och en awesome trio i programledare. I år går insamlingen till kampen för att stoppa spridningen av hiv.

Kodjo, Linnea och Petter ska totalt spendera 144 timmar inlåsta i en glasbur direkt från Stora torget (numera Kärlekens Torg, dubbat av Kodjo) i Uppsala, och nu går kalaset in på sin sista helg!

Vill du vara med? Här listar jag tre sätt du kan hjälpa till på!

1. Donera pengar till en digital insamlingsbössa – Du kan ge från 25 kronor och uppåt. Själv har jag donerat 100 kronor till Linda Hallbergs initiativ Beautybössan.

2. Buda på någon av Musikhjälpens auktioner – Min vän Adam auktionerar ut en heldag på sin bondgård där du obegränsat får klappa, gosa med och flaskmata nyfödda lamm under en dag i april. Just nu ligger auktionen på närmare 1300 kronor – ett kap!

3. Önska en låt – När du önskar en låt som du vill ska spelas på Musikhjälpen donerar du också pengar. En låt för livet!

Här hittar du hela listan på hur du kan hjälpa till och här kan du se Musikhjälpen live dygnet runt!

Nu hjälps vi åt!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jack på Sommarhemmet

Sommarhemmet

När julisommaren precis kickat igång, närmare bestämt den tredje, åkte jag och Maricel ut till Sommarhemmet. Sommarhemmet är en ljuvlig gård från 1922 som drivs

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!