event.

Daisy Beauty Expo 2015 – en dag om skönhet och bloggkärlek

dbexpo

Jösses vilken fantastisk dag jag hade igår! Jag var bjuden på Daisy Beauty Expo 2015Tändstickspalatset, en minimässa för journalister och bloggare inom skönhetsbranschen. Det var tidningen Daisy Beauty med chefredaktören Kicki Norman i spetsen som stod bakom eventet , som nog var bland de bästa “konferenser” jag någonsin besökt. Så fantastiskt kul också att träffa alla härliga bloggkollegor!

Mässan var personlig och intim även fast den till ytan och mängden deltagare var relativt stor. Alla var supertrevliga och utställarna var proffsiga och väldigt hjälpsamma. Vi blev så bortskämda att det var helt tokigt! Jag fick massor med pressprover som jag ska testa och så återkommer jag till er med mina favoriter.

Lite så här såg dagen ut:

150110 - DB Expo

Min date för dagen var Mia och världens sötaste gravidmage.

150110 - DB Expo

Mia, jag, Kicki som arrangerade eventet och Tina.

150110 - DB Expo

Det tog inte många minuter innan jag hamnade i en frisörstol och en stylist från Bosch lockade till håret på mig. Lyx!

150110 - DB Expo

Mia kollade in nyheter från L’Occitane.

150110 - DB Expo

Deras handkrämer är legendariska.

150110 - DB Expo

I det här hörnet hade Frida Selkirk och hennes team en minisalong.

DB Expo 2015

Sandra fixade manikyr på mina stackars tassar, superduktig tjej!

150110 - DB Expo

De här lacken använde vi, ääälskade det mörkgrå och mörkblå. Whawawiwa!

150110 - DB Expo

Så här snyggt blev resultatet. Så flott!

150110 - DB Expo

Sedan fick jag även lösögonfranser från Kiss. Jag säger ju det, bortskämmandet fann ingen hejd!

150110 - DB Expo

De här två gullisarna sprang jag på, Kattis och Nova från “Vilken Cirkus”. 

150110 - DB Expo

Efter lunch var jag på en föreläsning med Björn Axén där Lina pratade om hårets förutsättningar och hur man blir lite bättre kompis med sitt hår. Efteråt hängde jag i deras monter och OJ vilka proffs. Ska få hem lite produkter som ska försöka få min arga hårbotten i schack, hurra!

150110 - DB Expo

Lyxigast var det så klart hos Dior.

150110 - DB Expo

Vårens paletter är TO DIE FOR. Speciellt den gröna. Gimme with cherry on top.

150110 - DB Expo

Jag pratade en stund med Elin som är söt som en docka, så himla bra tjej.

DB Expo 2015

Ett uppdukat kalasbord med produkter från bl.a. Bare Minerals och Bliss – det tackar man inte nej till!

150110 - DB Expo

Inne hos Depend hade de knäckt bubblet och manikyrerade för fullt!

150110 - DB Expo

Jag fick en presentation av deras helt nya 7 day-lack, en helt ny formula och trestegsmanikyr som alltså ska hålla upp till sju dagar. Jag fick med mig prover hem så återkommer med recension!

150110 - DB Expo

Efter en lång och fabulös dag slog jag mig ner med Lina, Sandra och Linda och drack ett glas vin och pratade om bloggbranschen. Minst två av de här snyggingarna kommer jag intervjua till min podcast för Better Bloggers!

150110 - DB Expo

Kakan var också där och vi pratade en massa om plus size-mode. Förhoppningsvis kan vi hitta på något kul längre fram!

150110 - DB ExpoAvslutar detta inlägg med bilden som avslutade den underbara dagen. Haha, så härligt med skönhetsbloggare som inte tar sig själva på så stort allvar, så sköna tjejer!

Ett stort tack till Kicki och Daisy Beauty för ett fantastiskt event!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Tina (Beleza)
  Tuesday, January 13, 2015 at 1:50 pm

  Jättekul att få ses! Hoppas att det är okej om jag lånar bilden där jag är med. Länkar så klart. <3

  • Reply
   La Linda
   Wednesday, January 14, 2015 at 2:32 pm

   Tack detsamma! Självklart får du det! <3

 • Reply
  frida svensson
  Wednesday, January 14, 2015 at 2:07 pm

  jag blir så glad när jag läser alla bloggares rapportering från Beauty expon, för ni verkade ha det så fint ihop! Bloggkärlek alltså! Är den inte bara så grym!

  • Reply
   La Linda
   Wednesday, January 14, 2015 at 2:32 pm

   Jo! Den är den bästa kärleken! Så himla skönt att hänga med folk som förstår vad man sysslar med. 🙂

 • Reply
  Daisy Beauty Expo 2016 - La Linda
  Monday, January 11, 2016 at 12:00 am

  […] av smink- och hudvårdsnörderi med fantastiska bloggare och journalister som gäster. Jag var även förra året på DB Expo och det är det mest välordnade och lyxiga event jag någonsin besökt, fantastiskt uppstyrt! Jag […]

 • Leave a Reply