BBCON_A4

Äntligen är det klart!

Den 13 juni blir det bloggkonferens och jag har jobbat som en dåre med det här på senaste tiden. Och nu är äntligen biljetterna släppta! För alla som bloggar eller jobbar med bloggare – kom och lyssna på sjukt bra personer och nätverka med andra likasinnade – all info på BBCON.se!

—-

Den 13 juni är det dags för en premiär. Då äger Sveriges första heldagskonferens om bloggande rum. ”En ny yrkeskategori är på väg att bildas och i den finns vårt medielandskaps nya makthavare”, säger Linda Hörnfeldt, arrangör av BBCON och även grundare till Better Bloggers, yrkesnätverket för bloggare som står bakom konferensen. ”Här finns en möjlighet att ena bloggarna och ge dem verktygen för att ta branschen åt rätt håll.”

Tidigare när bloggare träffats har det främst varit vid event där något ska marknadsföras. Nu får de en egen konferens. BBCON är Sveriges första öppna bloggkonferens med fokus på kunskap och utveckling med föreläsningar om bland annat SEO, sociala medier och bloggen som företag. Deltagarna bjuds på inspiration av högsta klass från några av Sveriges mest framgångsrika bloggare som lyckats göra sin blogg till en framgångsrik business – Underbara Clara, Sara Rönne och en av, enligt tidningen Forbes, världens bästa Instagrammare, Sandra Lundin.

På konferensen finns även aktörer som bakom kulisserna har en stor insikt i branschen. Här syns bland annat Institutet för Juridik och Internet (kända från TV-serien ”Trolljägarna”), Linnea Isaksson som står bakom Veckorevyns bloggsatsning, samt Linda Clarenbring, grundare av Modern Family Group där bl.a. stjärnskottet Zara Larssons blogg ligger.

Köp biljetter här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Influencers of Sweden ETT ÅR!!

Och vilket är det har varit alltså. Vi kikar tillbaka lite på det tycker jag. Tack till Mimmi som hjälpte till att klippa ihop detta!

Vlogg: Kontorsmakeover!

ÄNTLIGEN! Efter att ha bott i huset i ett drygt halvår har jag äntligen fått ordning på kontoret. Häng med när jag flyttar om, packar