event.

Lanseringsevent för Sampar

Sampar lansering

Jag ligger så efter i mitt bloggande! Men för ungefär ett gäng veckor sedan var jag på Nobis för lansering av ett nytt hudvårdsmärke hos Eleven.seSampar! Det är ett franskt superlyxigt märke vars produkter ger omedelbart synligt resultat, men har också en långsiktig verkan.

Sampar lansering

Emma och Johanna från Eleven representerade!

150310 - Sampar lansering

Vi bjöds på fransk plockmat och vårens första rosé!

150310 - Sampar lansering

Den här fantastiska kvinnan från Sampar var på plats och bara var sådär fabulöst fransk så det var helt galet. Så elegant, så smart, så mycket power. Älsk!

150310 - Sampar lansering

Vi fick testa ett helt gäng produkter och jag blev helt grymt imponerad av många av dem, man såg verkligen resultat på en gång! Här testar Helena Glamour Shot Eyes , efter 1 minut var hennes ögon som photoshoppade, helt sjukt!

150310 - Sampar lansering

Jag testade med, dock blev inte resultatet så revolutionerande på mig, jag har inte så mycket linjer runt ögonen än. Glamour Shot är ingen concealer utan slätar ut rynkor och fina linjer snarare än gör något åt färgen på huden.

150310 - Sampar lansering

Vi fick med oss några produkter hem att testa och jag håller på för fullt, återkommer med recension!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Recension: Sampar So Much to Dew - La Linda
    Thursday, February 18, 2016 at 7:00 am

    […] våren var jag på lanseringsevent för Sampar som Eleven säljer här i Sverige. Det är ett franskt lyxmärke som är helt bananas fint. Jag har […]

  • Leave a Reply