En måndag med tung själ i Gröndal.

En måndag med tung själ i Gröndal.

Jag har hört mig själv säga mer och mer ofta att ”det här lite mycket just nu”, eller ”det var lite tungt förra veckan” till mina vänner på senaste tiden. De där dagarna då själen är sådär tung att det känns som att man bär sandsäckar på axlarna, de har på något underligt vis, utan att jag riktigt märkt det, blivit fler och fler.

Jag vet knappt hur jag ska fortsätta det här inlägget, för den här svackan pågår fortfarande. Jag känner mig avdomnad och så himla trött. Som att jag går i motvind. Ångestjäveln tuggar på mig lite för hungrigt.

Men härom dagen var det i alla fall måndag.

150504

Och den här måndagen låg jag i soffan en stund med en hund på låret. Jag grät och hon tröstade som bara hon kan. Puffade på mig med blöt nos och la tassen på mitt ben.

150429

Och så messade Sara och Lina och sa att jag borde komma till Gröndal så skulle de ge mig mat och hjälpa mig styra upp det som är jobbigast just nu. Så jag tog paraplyet och Leia och satte mig på bussen.

150504

I Gröndal väntade rosévin (Perfect Day av Hannah och Amanda – SÅ gott), proteinpannkakor och två personer som bara är så himla bra på så många vis.

150504

Vi lyssnade på min podcastintervju med Sandra och så hjälpte de mig att reda ut vad som är sådär jobbigt så att mitt huvud inte kan sluta snurra just nu.

150504

Två mycket bra och smarta personer. <3

150504

Det är ju som så att driva ett företag och försöka dra ihop en stor konferens alldeles själv och gå på begravning och gräva i sitt förflutna och sånt, det ställer ju en del krav på både hjärna och själ och de var båda lite slutkörda. Och ibland blir det bara sjukt svårt att driva projekt när man är själv för man har ingen att bolla med eller delegera till så när det tar stopp så tar det stopp. Och igår tog det stopp.

150504

Så flickorna gav mig glögg och så hjälpte de mig att styra upp allt som ska göras inför BBCON (hint – it's a LOT). Att ha så fantastiska vänner som jag har, det är liksom bara så lyxigt.

150504

Och Leia låg på golvet och vaktade mig hela tiden.

4 svar

  1. Usch, både förstår och inte förstår då jag inte alls har så mycket på mitt fat som du just nu men har varit där. Och begravning på det, lider med dig! Säg bara till om det är något jag kan hjälpa med under dagen på konferensen. Jag gillar att hjälpa till och, tja allmänt göra saker 🙂 Hoppas svackan reder upp sig, du är ju grym!

  2. Fina du. Ibland har man dåliga dagar då allt blir ”för mycket”. Men tänk vad härligt att de kan vända. Vilken mysig avslutning du fick ändå.

    Lycka till med eventet! Önskar så jag kunde gå. Det verkar grymt!

    Stor kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Jag är nominerad till Årets Landsbyggare!

Jag är en av finalisterna till titeln ”Årets Landsbyggare” i kategorin ”Attityd”!!!! Årets Landsbyggare är ett årligt pris som tilldelas någon som har gjort en

Glamping på Fäberget

Höga Kusten alltså. HUR lyckos är jag egentligen som får bo på den här vackra vackra platsen? Det sägs ju att man blir hemmablind men

Kickoff

Regntäcket ligger grått över Stockholm och idag  och imorgon ska vi ha kickoff med nya styrelsen i Influencers of Sweden. Jag är galet pepp och

Vecka 27 | Från Stockholm till Övik

Konceptet med veckosammanfattning har jag ödmjukt lånat av Elin. Jag blir ofta stressad av att jag inte hinner ”dagboksblogga” varje dag och då är detta

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!