Bilder från juni förra året.

Äntligen juni hörrni – vi klarade det! Den första sommarmånaden inledde inte superstarkt dock med spöregn när jag skulle på återbesök med Leia till veterinären (mer om det imorgon). Och vet ni, att åka kollektivt över hela staden utan regnkläder (äger inga dumt nog) bärandes på ett dyblöt hund, det gör inte under för värdigheten. Var hittar man snygga regnkläder för tjockisar?

Menmen. Nu arkiverar vi den måndagsmorgonen och tittar på vad jag ska göra resten av veckan:

➝ Imorgon har jag lite spännande möten med en möjlig samarbetspartner till Better Bloggers och en möjlig podcastgäst. Ojoj så hemligt allt ska vara.

➝ En annan grej jag ska göra imorgon är att jag ska på YouTube-kurs hos YouTube-nätverket United Screens. Är faktiskt orimligt pepp på detta med tanke på att jag försöker skaka liv i min YouTube-kanal igen. (Hur många YouTube kan man klämma in på kortast möjliga yta? Ca fyra.)

➝ På onsdag ska jag till Västerås på heldagsworkshop med min nya business partner i Better Bloggers. Alltså. Peppen för detta är off the charts. Den här sommaren kommer bli så orimligt spännande och jag längtar tills jag kan berätta allt som är på gång för er!

➝ Torsdag kommer jag troligtvis spendera på Klara, cofficejobbande med Sara och Sanna! Förhoppningsvis ska jag också hinna förbi Lindex showroom för att kika på deras plus size-kollektion, spännande!

➝ Fredag bjuder på ett möte med ännu en potentiell medarbetare i Better Bloggers (!!!) + nästa återbesök till veterinären med Leia.

➝ Och så på lördag åker jag till Norrland ett tag!

Vad ska du göra i veckan? Har du något du är extra pepp inför? Puss!

Ett svar

  1. Härligt att ha en vecka med så mycket roliga saker!
    Här händer inget. haha. Fortsätter leta nytt jobb. Tränar, deppar lite över vädret och kollar sistaminuten i smyg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Några tankar om utmattning

Den senaste tiden har jag sovit väldigt mycket. Snittat kanske 10-11 timmar per natt, vaknat vid åtta, jobbat lite från mobilen men sedan somnat om

Tankar kring en tid som var då

Ikväll har jag tagit en lång och melankolisk promenad down memory lane. Det är konstigt hur händelser som i sig inte verkar så omvälvande öppnar