entreprenörskap & företagande. event.

Sthlm Tech Fest

Förra onsdagen hängde jag på ett av Sveriges mest hypade event för StartUps inom tech – passande nog kallat Sthlm Tech Fest.

150902 - SthlmTechFest

Under dagen hölls flera paneler om framtiden inom spel, investeringar, finans och många andra intressanta ämnen. Det är så coolt att få lyssna på företagsledare, investerare och stora bjässar inom sina områden – som Daniel Ek (Spotify’s grundare) – och ta del av deras tankar om branschen och framtiden. Peppen liksom!

150902 - SthlmTechFest

Jag var på plats för att prata om Better Bloggers och predika influencer marketing, det jag gör allra bäst!

150902 - SthlmTechFest

150902 - SthlmTechFest

150902 - SthlmTechFest

På plats fanns massor av spännande startups, bland annat kära Alex och Anni från Newshubby! Ni kanske minns dem från min vecka i Almedalen i somras. Jag blev även intervjuad av Alex, om hur jag söker inspiration, till hennes podcast Entreprenörspodden, sök på iTunes!

150902 - SthlmTechFest

De här brudarna, så jädra coola! Faduma, längst till höger, är på G att starta en e-handel med främst muslimska kvinnor som målgrupp. Taglinen för märket Jemmila är “Scandinavian cool. Conservative chic”. Så spännande inriktning och SÅ snygga plagg.

150902 - SthlmTechFest

Och så hängde jag lite i snyggaste montern med Axel och Karin från Tipser!

150902 - SthlmTechFest

Hanna och Rebecca från Emergency Kit sprang jag passande nog på på damrummet. Deras affärsidé är nämligen en prenumerationsservice på små “emergency kits” (den lila lådan i bakgrunden) med tamponger, handkräm, hårspray och andra nödvändigheter som placeras på toaletter hos företag eller offentliga inrättningar. Jag gillart!

150902 - SthlmTechFest

Den här killen var den bästa pausunderhållningen någonsin, han fick hela Waterfront att dansa i sina stolar! Jag sprang på honom på efterminglet och han bjöd in mig på fest i New York om två veckor. Man ba mmmmokej rå!

150902 - SthlmTechFest

Och just ja. Prinsen var där också. Hihi. Till slut blev det en toppendag med en massa nya spännande kontakter – som jag måste börja följa upp nu. Var la jag de där visitkorten nu igen?


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Sara i Åre TRANINGSGLADJE.SE
  Thursday, September 10, 2015 at 11:02 am

  lyssnar på alla poddar du är med i så kul att du hann vara med i en just under dessa dagar också! 😀

  • Reply
   La Linda
   Friday, September 11, 2015 at 9:30 am

   Haha! Kände mig en aning överexponerad i veckan. 😉

 • Reply
  Marja - Baka Sockerfritt
  Thursday, September 10, 2015 at 6:39 pm

  Jag lyssnade på Entreprenörspodden (kul att de har börjat igen) och blev så glatt överraskad när jag fick höra dig!

  • Reply
   La Linda
   Friday, September 11, 2015 at 9:30 am

   Åh, tack! Ja, det var kul att göra ett litet gästspel! 🙂

 • Reply
  Mia
  Friday, September 11, 2015 at 8:16 am

  Oh vad spännande det låter att få vara med på ett sådant event. Man känner hur kreativitet och innovation bara bubblar. Måste vara sjukt inspirerande.

  • Reply
   La Linda
   Friday, September 11, 2015 at 9:31 am

   Verkligen! Du får hänga på nästa år! 🙂

  Leave a Reply