Ge mig hög luft och frasande löv

Ge mig hög luft och frasande löv

2015-10-04-15.42.52
2015-10-04-15.40.58
2015-10-04-15.41.48
2015-10-04-15.45.16-1

Den här hösten har varit oerhört god mot oss hittills, åtminstone om man ska se till vädret. Hösten är faktiskt min absoluta favoritårstid – om man bortser från den krypande känslan av att det snart är becksvart dygnet runt, men det tänker vi inte på än, okej?

En sådan där solig vårdag då luften är krisp och så lätt att andas och man får vira in sig i en halsduk och det är inte för varmt eller för kallt utan bara så underbart härligt. De dagarna är min allra bästa på året. Som den här söndagen när jag och Sanna hängde nere vid sundet och bara njöt av vår vän hösten.

Men jag ska erkänna att den senaste veckan har varit riktigt tung. Det är lite jobbigt det här med att vara egen företagare just nu och det känns över bröstet lite för ofta för att det ska kännas helt okej. Jag vill inte gå in på detaljer men den där osäkerheten är inte så jädra mysig just nu alltså. Jag har vanligtvis inga problem med den men nu nafsar den på mig. Det är ganska slitsamt att jobba så hårt med något som jag gör med Better Bloggers när det inte ger något tillbaka, rent ekonomiskt, även om det ger SÅ mycket annat. Det är så det funkar med startups och det tar tid innan det betalar ut sig – och det kommer det göra, det tvivlar jag inte på. Men ibland är det liksom lite slitigt och mentalt påfrestande.

Jag vill väl inte så säga så mycket mer egentligen med det här inlägget. Förutom att det är lite jobbigt just nu och allt kräver lite mer ansträngning än vanligt, även det roliga. Så, då var det sagt. Kan vi kramas nu?

2 svar

  1. Har läst din blogg något år eller så när jag själv gick i tankarna att ta steget att starta eget, men aldrig kommenterat. Du har varit en av mina inspirationskällor som fått mig att våga satsa, tack!

    Jag fick ett fint råd av en helt okänd medmänniska för en tid sedan när jag tror jag upplevde att jag var i samma situation som dig. Jag antar att jag behöver skicka det vidare 🙂
    Hittar det inte i sin helhet ny tyvärr, men det viktiga var att inte fatta viktiga beslut när allt känns motigt utan istället låta företaget vänta i en dag (eller kanske behövs det två, tre dagar?). Det är ok att deppa ihop totalt om man vill, gör det i så fall. Ta sedan lite ledigt, gör det du tycker om, samla energi. Det kanske räcker med en eftermiddag. Påminn dig sen om dina styrkor och din vision när du startade företaget och hitta tillbaka till gnistan som fick dig att ta steget att starta ditt företag.

    Sen vill jag också tacka för att du delar med dig av både med och motgång på din blogg, jag kan relatera till det mesta på ett eller annat sätt och att veta att jag inte är ensam om mina problem ger i alla fall mig en liten extra spark i baken, styrka till dig!

    1. Men HUR fin kommentar? TACK! Blir så himla varm i magen nu. Och tack för att du skickade vidare tipset, tror också på det där att inte ta beslut när man är ledsen och stressad utan bara vänta in peppen igen istället för att försöka klämma ur den, det blir inget bra.

      Och blir så glad att du uppskattar blandningen. Försöker att aldrig vara gnällig men ändå visa att det går upp och ner i livet liksom. KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Det var ett gäng mellandagar

Jag läste någonstans ett citat att mellandagarna, de är de enda dagarna per år då det är okej att göra absolut ingenting. Att bara lata

Det är okej att vara nazist

Lördag kväll. Klockan närmar sig midnatt och jag har precis tittat färdigt på andra Guardians of the Galaxy. Helt okej rulle men som vanligt med alla

Mars och ljuset i tunneln (vår!)

Nu är det dags att sammanfatta ännu en månad som känns som att den inträffade för en mindre evighet sen – mars! Jag tänker varje

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!