Skönhet & Makeup

Smashbox & Real Techniques

Stilleben lalinda.se
Stilleben lalinda.se
Stilleben lalinda.se

Contouring. Den mest överhypade trenden inom skönhet i år. Jag tänkte att jag, sist av alla visserligen men ändå, till slut skulle hoppa på tåget och sista dagen i New York stövlade jag in på ett Sephora, högg första bästa säljare och krävde att hon skulle förklara hela den här contour-grejen för mig. Det var skuggor och pennor och borstar och herreminje vilken vetenskap det var.

Jag kom till slut därifrån med en palett från Smashbox and let me tell you – den har förändrat mitt liv. Den kommer med en shading-skugga, en bronzer, en highlighter och en vinklad pensel i setet. Och halleluja – denna novemberglåmiga hy har fått liv igen. I samma veva som jag började använda den började jag få kommentarer som “har du gjort något speciellt, du ser så fräässch ut”. Man ba – jag har ett fejs som har fått konturer!! I look alive!! Så ja – on board the contouring train. Sign me up, jag är på.

På ungefär samma tema så snubblade jag över ett set av de här Real Techniques-borstarna som har hypats så på sistone i Sverige. Här är de dyra som guld men over there lyckades jag knipa åt mig ett set med tre stycken för 18 dollar på Duane Reade. And that’s how it’s done.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Julia
  Thursday, November 5, 2015 at 11:33 pm

  Jag missade nog tåget – när kommer crash coursen i Contouring 😉

  • Reply
   La Linda
   Sunday, November 8, 2015 at 7:35 pm

   Haha! Finns SÅ mycket på YouTube, fastna inte i det hörnet av internet, du kommer aldrig ut! 😉

  Leave a Reply