Cyber Monday hos Look Fantastic

Cyber Monday hos Look Fantastic

Annonslänkar

Alltså, jag hann ju inte mer än posta ”min vecka”-inlägget innan mina halsmandlar svällde upp till tennisbollar och näsan började rinna. FAN. Så, måndagsmöten frampushade, idag sitter jag hemma i soffan och jobbar. Tyck synd om mig, please?

Men – det var inte det jag tänkte berätta om idag. Det är ju faktiskt så att Look Fantasticen av mina favoritwebbshoppar som jag tidigare skrivit om här – har öppnat en svensk sajt, och med det även svensk kundservice. Och för att fira detta skickade de hem en lyxig present till mig förra veckan!

Tanken var att den skulle vara framme redan veckan innan – vilket den var – men den hade fastnat på utlämningsstället och jag hade inte fått något avisering, därför kommer det här inlägget en aning för sent. Det var ju liksom egentligen en Black Friday Box. Menmen jaja etc. Nu kikar vi på vad som var i den!

Black Friday Box
Black Friday Box

Kolla alla gobitar, herreminje vad jag ska gå loss här! Jag har faktiskt inte testat något än förutom Tangle Teezern. Jag har en såndär ripoff från Glitter och letmetellyou, det är faktiskt skitstor skillnad. Främst det faktum att Tangle Teezern liksom ger hårbottenmassage när man borstar håret. Så jädra skönt!

Black Friday Box
Black Friday Box

Produkterna som följde med var:

Nu är jag ju rackarns sen på den här bollen men Look Fantastic har 20% på HELA sitt sortiment just nu med koden BLACKFRIDAYSE ! Erbjudandet gäller till midnatt inatt. Hopp och shoppa!

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

The Handmaid's Tale Season 2

OH MY GOD

Ska precis iväg på mitt första terapisamtal men måste bara posta detta innan. OH MY GOD. Peppen är liksom orimlig. Har du sett säsong ett?

Onsdagsstatus.

Det är mörkaste november och den första snön kom idag. Luna var överlycklig och sprang runt i cirklar. Jag har ganska nyligen avslutat min nionde

Odlingssäsongen 2021 är igång!

Äntligen är odlingssäsongen för 2021 igång! 🌱🌱🌱 Idag åkte luktärtorna ner i jorden och dahliorna växer så det knakar uppe i gästrummet. Jag fick en

Summer Workation

När hela världen var vår lilla ö

Förra veckan åkte jag till en liten ö i Mälaren med ett helt gäng av mina fantastiska kollegor och hade en magisk helg. Det var

En LIVE workshop med Linda Hörnfeldt

Kom igång med din första onlinekurs!

En LIVE tvåtimmars workshop för dig som vill skapa din första onlinekurs. Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar!