Sammanställningar

Mål för bloggen 2015 – så gick det!

Mål för 2015: Bloggen - Så gick det!

Överallt i bloggar ser jag nu mål för 2016 och re-caps av hur 2015 varit. Jag skrev själv en lista över mål för 2015 i januari förra året och tänkte att jag skulle följa upp dem nu och se hur det gick med allt. Jag satte upp mål för bloggen, för entreprenören och privata mål och jag tänker att vi börjar med målen jag hade för bloggen 2015.

Mål för bloggen 2015 – så gick det

1 | Lägga upp en strategi för vad jag faktiskt vill med bloggen.

Det här handlade mest om att bestämma vilken ambitionsnivå jag vill ha för bloggen. Better Bloggers har fått mig att inse att nej, min blogg är inte min business även om den är en del av mitt varumärke. Den ska självklart få kärlek och engagemang men mitt främsta fokus ligger nu på Better Bloggers. Så ja, mål avklarat!

2 | Gå på en (eller anordna en?) konferens för bloggare. 

Den här var ju väldigt nära med BBCON men det blev ju tyvärr inte av. Dock besökta jag DB Expo, Social Media Party och Blogger Bootcamp, de räknas till viss del även om de kanske inte var renodlade på samma sätt som BBCON skulle varit.

3 | Leverera mer värde på bloggen i form av längre inlägg, både personliga och om företagande. 

Vad säger ni, har jag infriat det här löftet? Jag har skrivit ett antal sådana här inlägg men ärligt talat lägger jag nog den mesta av den här energin på artiklar på Better Bloggers. Så halvbra?

4 | Vara med i minst en tidning som plus size-ambassadör. 

Yes! Jag var med i Chic i våras! 🙂

5 | Ta en fotoredigeringskurs. 

Nope. En sak som fått stryka på foten. Men förhoppningsvis blir detta av i vår i anslutning till en kurs med Better Bloggers!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Liltraining - Maria
  Sunday, January 3, 2016 at 3:26 pm

  Ska bli spännande att se dina 2016 mål! Jag ska sätta mig ikväll och göra densamma för min blogg, mitt företag och mig privat.

  • Reply
   La Linda
   Monday, January 4, 2016 at 2:25 pm

   Heja, heja! 🙂

 • Reply
  Ulrica
  Sunday, January 3, 2016 at 4:43 pm

  Så spännande, Better Blogger-kursen inkl. redigeringstips hoppas jag är öppen för alla :-).. för det vill jag hänga på!
  Kram på dig

  • Reply
   La Linda
   Monday, January 4, 2016 at 2:25 pm

   Klart den kommer bli öppen för alla, jag håller dig uppdaterad! 🙂 Kram!

 • Reply
  Kattas Betraktelser
  Sunday, January 3, 2016 at 9:40 pm

  Roligt att läsa vilka din blogg mål var och nu går vi in i ett nytt år med nya utmaningar.

 • Reply
  Sophia
  Sunday, January 3, 2016 at 10:46 pm

  Åh redigeringskurs låter kul!!:)
  Jag är medlem i better bloggers och älskar det!!
  Du jag tänkte på en sak, om man vill vara ambassadör eller mpdell inom plussize, hur får man tillväga? Jag vill så gärna 🙂

  • Reply
   La Linda
   Monday, January 4, 2016 at 2:28 pm

   Va kul att du är medlem! 🙂 Jadu, det går väl att göra på lite olika sätt, framförallt att skriva om Plus Size! Om du vill samarbeta med olika företag föreslår jag att du sammanställer ett mediakit (kolla här: http://betterbloggers.se/mediakit-till-din-blogg-sa-gor-du/) och sedan kontaktar företag eller tidningar du vill samarbeta med och pitchar din idé! 🙂

  Leave a Reply