Vänner och Familj

Bloggkärlek på Skype

160113

God onsdag hörrni!

Denna afton har jag hängt i soffan med en kopp te och bästa Jonna på Skype. Jag visade först henne runt i min lägenhet och sedan så pratade vi planer för 2016, bloggbusiness (så klart) och pojkar. Jag blir alltid så himla varm i själen av att prata med Jonna, hon är så himla genuin och ödmjuk.

Det är sådana här kvällar jag blir extra lycklig över bloggvärlden och alla de fantastiska människor som den har fört in i mitt liv. Jonna är definitivt en av dem. Hon är också en sådan person som verkligen förmedlar sitt äkta jag i bloggen, flummig och underbar som hon är när hon drar ut i skogen och kramar träd! Jag har också börjat krama träd sedan jag lärde känna Jonna (på riktigt) och jag fattar grejen. Moder Naturs energi liksom. Älskar att hon väcker flummigheten i mig.

Nu ska jag tvätta av mig sminket – något som är ett rent nöje med alla lyxiga produkter jag har att testa efter DB Expo – och sedan ska jag krypa ned i sängen och mysa med Leia och spela Candy Crush. Sånt meditativt man ägnar sig åt när trädkramandet inte är inom armlängs avstånd.


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jonna
  Thursday, January 14, 2016 at 1:07 pm

  Åhh men tack finaste du! Vad himla fint du skriver 🙂 Så glad jag blir! <3
  Det var så himla härligt att ha en liten skype-kväll med dig. Hoppas på fler framöver! Snacka om att du boostade mig med energi efter igår. Du har liksom den inverkan på människor, du vackra glädjespridare <3
  KRAM!

 • Reply
  Katta - Bucketlife
  Thursday, January 14, 2016 at 7:41 pm

  Vilken lyx-skype! Det är ju helt awesome att få ha människor omkring sig som är såna energispridare. Du verkar vara en själv!

 • Reply
  Camilla
  Saturday, January 16, 2016 at 8:27 pm

  Jonna är verkligen inspirerande! Hon har bl.a fått mig att upptäcka det magiska med sjungande isar… 🙂

 • Leave a Reply