Den berömda Årepizzan

Den berömda Årepizzan

Åre - Werséns

Igår kväll, efter ett par kilometer på längskidor, samt bubbelpool och isbastu, tog vi sikte på Åre Torg. Där ska nämligen den bästa pizzan i Åre finnas – på Werséns.

Åre - Werséns

Vi inledde kalaset med en fördrink, serverad av en vindunderligt vacker man i en lika vacker mustasch. Jag blev betuttad. Till mig svishade han ihop en finfin New York Sour, en drink som blandar rödvin och bourbon. Låter skumt men smakar ypperligt.

Åre - Werséns

Åre - Werséns

Åre - Werséns

Tre av fyra i sällskapet beställde en ”Herrarnas”, en galet god pizza med högrev, tallegio och grönpepparbearnaise. Orkar inte godheten liksom.

Åre - Werséns

Till efterrätten tog vi vuxna en avec medan Sanna drack varm choklad. Hon är ju visserligen yngst i gänget men det berodde nog mest på att hon blivit förkyld och hade haft feber under dagen så tog det lugnt med alkoholen.

Åre - Werséns

Att umgås med bloggare liksom. Älsket.

9 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också är sugen på att läsa:

Gravid vecka för vecka

Gravid vecka för vecka – Avsnitt 2

Glad fredag! Idag släpps mitt andra avsnitt i Gravid Vecka för Vecka och i det här avsnittet berättar jag om hur jag kom fram till

Medlemsträff i Göteborg

Hej vänner! Nu är jag i Övik! Och det är så mycket snöööö! Igår var jag upp i skogen och fotade lite och njöööt så

82. Claudia Galli Concha – Från skådis till bloggare!

I det här avsnittet kommer du få träffaClaudia Galli Concha, skådespelerskan känd från Skilda världar, Svensson, Svensson och Fjällbackamorden, som i samband med att hon blev gravid sadlade om från skådis till en karriär som influencer för at…

Månadsrecap: April 2023

Välkommen till min födelsedagsmånad – april! April började så klart traditionsenligt med att jag fyllde år – som vanligt den 1:a april! I år bjöd

Onsdag 17/4-2024 kl 12.00

Kom igång med din första onlinekurs!

I den här workshopen ger jag dig mina bästa och viktigaste takeaways från vad jag lärt mig från 5 år av att skapa och sälja en framgångsrik onlinekurs!