Skönhet & Makeup

Nuxellence Detox

Nuxellence

I januari fick jag hem ett pressutskick från Look Fantastic i form av deras Beauty Box! Jag gillar det här boxkonceptet jättemycket, speciellt om man, som jag, gillar att testa nytt skönhetsguck med jämna mellanrum.

En favorit som jag föll handlöst för i den boxen var Nuxellence Detox från Nuxe, en magisk liten detox-nattcreme fullproppad med naturliga göttigheter (inklusive passionsfrukt, vallmo och silkesträd (!)) som ska hjälpa hudens celler att förnyas. Jag tror banne mig det ser ut som man fått sin skönhetssömn när man använt den här!

Den luktar ljuvligt, har den där perfekta konsistensen och känns liksom fräsch samt har en svalkande effekt. Älsk.

Nuxellence


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply