Press

Måndagspepp!

Nu är det dags för lite shameless selfpromotion igen. Men det är ju trots allt min blogg och då får jag visa upp saker jag är glad och stolt över!

SAPIR

I februari var jag en “guru” hos Sapir magasin. Helt sjukt liksom, att någon tycker jag är en guru. Gillar mest att jag skrev “crazy pet lady” som “familj”. True story liksom.


Sedan blev jag intervjuad av gölliga Ivona till The Smoke Detector, vi spelade in allt på hennes telefon och jag är inte avundsjuk på henne som skulle skriva ihop det hela sedan. Jag gick igång, kan man säga. Ni kan se Ivona och vårt häng i den här helgvloggen!


Idag är jag med i Social by Defaults podcast och pratar bloggar! Vi pratar bloggens överdrivna dödsrykte, om varför man ska jobba med bloggare och om kanalstrategier (hur man väljer vilka sociala medier man ska finnas i och varför). Vi satt på Skype och poddade i torsdagskväll, helsköna människor de där Sarah och Niklas!


Och så en grej, som inte är så ego men som jag är väldigt pepp över – Emily Dahl har skapat två helt sjuka webbkurser för Better Bloggers! En grundkurs i foto och en om fotoredigering i Lightroom! Jag kommer grotta ner mig omgående. Läs mer och köp här!

Och det var det för idag!


Klicka gärna på hjärtat nedan så att jag vet vilka inlägg du gillar bäst!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Elna - cykellycka, mjölksyra & äventyr
  Monday, March 7, 2016 at 7:22 pm

  Hur grymt som helst, du är så bra!

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, March 8, 2016 at 12:06 pm

   Men åh! <3

 • Reply
  Mirella
  Monday, March 7, 2016 at 10:39 pm

  Snyggt jobbat. Mer ” jag är stolt över mig själv”-inlägg.:) har köpt en av Emilys kurser. Är riktigt nöjd.//Mirella

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, March 8, 2016 at 12:05 pm

   Tack!! Och vad glad jag blir att du gillar den!

 • Reply
  Hanna (Bland skog och hav)
  Tuesday, March 8, 2016 at 7:55 pm

  Wow så bra! Såklart man ska få vara stolt över sig själv! Helt rätt av dig! Generellt är man väl för dålig på att lyfta fram sig själv tror jag. Man är så jäkla rädd att det ska låta skrytigt, men vad tusan så är det ju inte!

  • Reply
   La Linda
   Tuesday, March 8, 2016 at 11:06 pm

   Äh, skit i om det låter skrytigt, man vet ju själv var man kommer ifrån. Det får vara mottagarens problem. Mer stolthet! 🙂

  Leave a Reply